Polariteitsmassage

Polariteitmassage is een lichaamsmassage waarbij lichaam en geest in evenwicht wordt gebracht.

Als er blokkades zijn stroomt de levensenergie langzamer. Voor veel mensen zijn energieblokkades voelbaar en vervelend aanwezig door fysieke klachten zoals; stijve nek, rugklachten, spanningen en vermoeidheid.

De kracht van de massage ligt nog steeds in de combinatie van de fysieke massage grepen,waarbij huid,spieren en organen worden behandeld,samen met de reflexologie en met het in beweging brengen van de energiedoorstroming.

MENSEN DIE VAAK WORDEN AANGERAAKT ZIJN GEZONDER EN GELUKKIGER.

De massage duurt 60 minuten.
Kosten € 45,-*

Rug - nekmassage


Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd,
zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

De massage duurt 30 minuten
Kosten €25,-

Hotstone massage


De naam zegt het al masseren met warme stenen. Al in de oertijd werden er stenen gebruikt om mensen warm te houden. Ze legden de stenen in het vuur om ze te verhitten en gebruikten de stenen dan onder dekens en bladeren om zich te warmen.
In Griekenland en Romeinse badhuizen werd eeuwen geleden al gebruik gemaakt van stenen om te reinigen en te masseren. Bij Inca`s en indianen werden in werden in zweethutten bij bepaalde rituelen gebruik gemaakt van hete stenen.
In Azië en India werden stenen gebruikt  voor gezondheidsbehandelingen en was een soort voorloper van acupunctuur. Uit dit werelddeel komt de hotstone massage zoals wij die in Europa kennen.
De stenen die bij de hotstone massage gebruikt worden zijn van basalt. Basalt is gestold lava en hebben de eigenschap ijzerhoudend te zijn met een grote dichtheid. Ze houden dus de warmte goed vast. Daarom is deze  steen perfect geschikt voor een heerlijke massage.
Tijdsduur 45 minuten
Kosten € 45,-

Zwangerschapsmassage


Een ontspannende massage die speciaal is ontworpen voor zwangere vrouwen.
Even weg uit alle drukte en en genieten.
De ontspanning ervaar jij en je kind ook.
De massage kan worden gegeven op een speciaal hydrokussen.
De massage duurt 60 minuten.
Kosten € 49.50